fbpx

Kakkmaddafakka spreder glæder på deres nyeste single “Baby”

Foto: Hania Komasińska

Den anerkendte norske gruppe Kakkmaddafakka lyser fredagen op med en ny energisk kærlighedssang.

Nordmændene i den populære glædesspredende gruppe Kakkmaddafakka har idag udgivet deres nye sang “Baby”. Sangen er en vaskeægte kærlighedsbanger for fulde drøn. Men selvom lyden med sin bragende melodi, synthesizers og saxofon suser afsted på en glædesbølge, er teksten ikke kun idyllisk. Den handler, som kærligheden jo gør, om både op- og nedturene i forholdet. Forsanger Axel Vindenes siger:

Jeg er meget inspireret af sådanne personer, som udgiver så meget af så høj kvalitet, selvom der er så meget af det. Da vi var færdig med vores seneste album ‘Diplomacyi’, havde vi nogle ekstra sange, som vi gik i studiet med sammen med vores producer, igen Matias Tellez, og vi ville gøre det her til en energisk sang.

Selvom bandet for udgav albummet Diplomacy i marts, udgiver de allerede et ny album i 2020. Som sædvanligt drager bandet på turné, som også tager dem forbi Store VEGA den 4. marts 2020. 

Hvis du trænger til et energiboost på denne grå decemberfredag, skal du klart lytte til “Baby”:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com