fbpx

Malaysias første queer pop-stjerne Alextbh deler ny single “Superstore”

Foto: Daniel Adams

For en uge siden spillede Malaysiske Alextbh i København som support for landsfællen Yuna. Fredag kom der en ny R&B-spiced pop-single ud fra ham – “Superstore”.

Alextbh bruger ikke blot musikken til at udtrykke sig selv, men også som en platform for at kæmpe for foranderlighed og lighed. Den malaysiske regering har vist tydelig modstand mod LGBTQ+ samfundet, men Alextbh lever åbent som homoseksuel og udtrykker sin stolthed i et samfund, der ellers er konservativt og ikke-accepterende.

Hans bedroom-pop er R&B-injiceret, og “Superstore” fungerer i et slow tempo, med fine melodier og sparsom produktion.

Om nummeret fortæller Alex:

– Jeg tog min Tinder-date med på en gay-bar kaldet Dalston Superstore i London. Først var jeg bange for ideen om at blive forelsket i ham, for vi kom åbenbart godt overens med det samme. Vi gik ud for at tage en rygepause og jeg kiggede grundigt på ham, med viden om at jeg ikke ville have at nogen af os skulle blive såret. Men jo mere jeg lærte ham at kende, jo mindre betaget blev jeg, og underligt nok fik det mig til at værdsætte ham mere. Så den her sang er en fejring af det. Af dét at du kan se ind i et forhold og sige ‘måske er det ikke så dybt’ og stadig være tilfreds med det.

Lyt til “Superstore” fra Alextbh her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com