fbpx

Marokkanske Meryem Aboulouafa debuterer med rørende sang

Foto: Paul Rousteau

Lyt til den følsomme “Breath of Roma” og se den dragende musikvideo efter artiklen her.

Meryem Aboulouafa er sanger og sangskriver fra Casablanca i Marokko, hvor hun er født, opvokset og bosat. Hun har netop sluppet førstesinglen “Breath of Roma” fra sit kommende album, som er skrevet til dels i Marokko og til dels i Paris.

Under produktionen af albummet blev Aboulouafa såvel som producernes kunstneriske grænser skubbet konstant, og på den måde har de i samarbejde kreeret et album, hvor sangerindens vokal er omdrejningspunktet. A&R Emmanuel Barron og grundlæggeren af Animal 63 – Meryem Aboulouafas pladeselskab, fortæller om hendes vokal:

Som A&R oplevede jeg et af de sjældne øjeblikke, som du ikke kan glemme igen. Så jeg besluttede at flyve til Rabat for at møde “stemmen”. To dage senere vendte jeg tilbage til Paris efter at have mødt en bevidsthedsudvidende kunstner, en kunstner bosat i et land hvor det at være kunstner ikke er et let valg — særligt ikke som kvinde. Men først og fremmest mødte jeg en “stemme”. Stemmen af den moderne marokkanske kvinde, som har valgt det engelske sprog til at udtrykke sin poesi til glæde for os andre.

Giv “Breath of Roma” et lyt herunder:

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com