fbpx

MGMT rører på sig med singlen “In The Afternoon”

Foto: Sony music entertainment

MGMT er et band der altid sætter gang i en fest med deres store hits og indierockede såvel som synthpoppede og elektroniske lyd. Idag er de ude med en rocksingle med mørke undertoner.

MGMT laver alt fra elektronisk og synthpoppet musik til dystre indie-rock ballader. Det er svært rigtig at definere MGMTs univers, da det er meget omskifteligt, og hvert album lyder meget forskelligt. Fra det mere indierockede hjørne på albummet Congratulations (2010), og det nok mest kendte Oracular Spectacular (2007) med de store hits “Kids” og “Electric Feel” til det nyeste roste Little Dark Age (2018) med den elektronisk synthpoppede lyd. Idag er de ude med en af de mere dystre numre “In The Afternoon”. Og at dømme ud fra tidligere tendenser med at udgive flere albums end singler – mon ikke der så også kunne komme et nyt album fra duoen snart?

Lyt til den fede single og se den kunstnerisk flotte video til lige her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com