fbpx

Mød VEGAs Udvalgte 2020

Foto: Ida Laurberg // PR

Hvert år skyder VEGA deres koncertkalender igang med en præsentation af seks artister, som ifølge spillestedet selv vil være lyden af det kommende år. I år har VEGAs Udvalgte 10 års jubilæum, og her kan du se de seks artister de forudser bliver lyden af 2020.

VEGAs Udvalgte har tidligere præsenteret artister som MØ, Ulige Numre, CHINAH, Emil Kruse, Bette, Jada og sidste år Selma Judith. Her er en oversigt over dem, VEGA mener, kommer til at præge 2020s koncertscener:

Ida Laurberg

Vi har netop skrevet om Ida Laurbergs musikvideo til “My Chemistry”, og hun har for nyligt været Ugens Upcoming her hos Bands of Tomorrow. Hun har vist sin stærke vokal på singlerne “Grayzone” og den hjemmeproducerede “Puppy Dog Eyes”, som hun udgav i 2016 og har over 20 millioner streams.

Bbybites

Inspirationskilderne for Bbybites er navne som Doja Cat, M.I.A og Mahalia. Lyden er præget af hiphop-beats og uptempo reggaeton, og lyd-universet hos Bbybites er en blandet pose boljser.

Joyce

Joyce bryder med, hvad klassisk punk-pop er. Sebastian Wegener, der er producer og sangskriver for musikkollektivet Citadel (FRAADS, Blikfang, Krystalsøn) er forsanger, og de spiller pulserende toner, indover følsomhed.

Josephin Bovién

Vi oplevede den stærke artist Josephin Bovién på Reeperbahn Festival tidligere i år. Den 18-årige sangskriver, sanger og producer udgav sidste år debutalbummet Caramel Babe, og har vist sig som et prominent, eksperimenterende R&B-navn, der trækker på inspiration fra andre genrer til sit univers.

Ganger

I september udgav Ganger debutalbummet MØRK, som blev taget meget vel imod. Temaerne i teksterne blandes med synth, kor, og eksperimenterende instrumenter.

Late Verlage

Den svenske singer/songwriter Viktor Persson står bag Late Verlage. Her er der tale om alt-pop, med et skvæt 70’er inspiration, en særlig vokal, og skønne melodier.

 VEGAs Udvalgte finder sted den 24. januar.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com