fbpx

Natskygge fortsætter deres garagespace med “På Hjørnet af Galaksen”

Foto: Peter Smith

Tunge kompositioner, dansk lyrik og flersidige stemninger er at forvente fra det danske psych/space rock-band Natskygges kommede album. De er klar med anden single herfra.

Debutsinglen “Drømme Falder” var på vores Nordiske Hits-playliste i oktober – og her skrev vi om Natskygge: »Det er spacerock på dansk, blandet med lidt psych, der skaber en skøn forvirring om, hvilket årti man befinder sig i.« Dette kan man også sige om deres nyeste udspil “På Hjørnet af Galaksen”, der i modsætning til førstesinglen, som var præget af en blødere lyd, viser en tungere og mere dyster overflade. Resten af numrene fra det kommende debutalbum vil bevæge sig rundt i denne stemnings-akse.

Natskygge, der har base i Esbjerg, består af Thomas Iversen på vokal og guitar, Martin Lykkegaard på guitar, Dan Kunstmann på bas, og Thomas Sørensen på trommer. De er mændene bag tung melankoli over et varmt lyd-univers, dansk lyrik, menneskelig bevidsthed og klassiske psych- og space-elementer.

Lyt til “På Hjørnet af Galaksen” her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com