fbpx

Nykki er badass i sin nye video til “Lost My Mind”

Foto: PR

Den upcoming EDM/pop-artist Nykki er ude med en fed video til sin single “Lost My Mind”

Nykki udkom i onsdags med sin EDM-banger “Lost My Mind”, som sætter gang i dansehofterne og pumper energi ud i kroppen. Sangen er baseret på Nykkis følelser omkring et breakup. Med noget der leder tankerne hen på sangere som Zara Larsson eller Astrid S og sin good-girl-gone-bad vibe, er der intet der kan stoppe Nykki. Efter hendes debutrelease af singlen “No Cry” er det gået stærkt for sangerinden, og det ser ikke ud til at hendes karriere vil andet end at søge opad.

Nu Nykki klar med en video til “Lost My Mind”. Her ser vi Nykki omringet af en masse dansende piger, der forstærker girlpower attituden. Videoen er fyldt med fed dansekoreografi, farverigt tøj og fart over feltet, når pigerne suser forbi i en blå bil og kidnapper og kaster drinks udover ham der skal forestille Nykkis ekskæreste. Se selv her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com