fbpx

Nykki slipper det EDM-infiltrerede popnummer “Lost My Mind”

Foto: PR

“Lost My Mind” er andensinglen fra elektropop artisten Nykki.

“Lost My Mind” er andet udspil fra den tjekkiske sangerinde Nykki, og den er produceret i samarbejde med Tim Deal, der blandt andet har arbejdet med Tom Walker og Lily Allen. “Lost My Mind” er et klassisk eksempel på et EDM-infiltreret powerpop nummer, og det er inspireret af Nykkis følelser omkring et breakup. Hun siger:

På “Lost My Mind” tillod jeg mig selv at udforske mine mørkeste følelser. Sangen fokuserer på engang, jeg mistede mig selv efter et breakup, og den indflydelse det havde på mig. Nogle gange gør vi ting, vi troede, vi aldrig ville gøre for nogen, og det er det, sangen handler om.

Lyt til “Lost My Mind” her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com