fbpx

Ozzy Wacko synger om forholdsproblemer på sin nye yderst lækre single “Jaded”

Foto: Magnus Dein

Det unge hiphop-talent Ozzy Wacko viser endnu engang stort potentiale på sin nyeste vibede single “Jaded”.

Den unge rapper Ozzy Wacko på blot 17 år har endnu engang smidt et friskt track. Og det er ligeså fedt og imponerende som altid. Det er enormt beundringsværdigt at man fra en så tidlig alder allerede viser så stort potentiale, der også ville kunne nå internationale højder med sit stabile rap-talent.

“Jaded” er en lækker ørehængende hiphop-sang, der er svær ikke at holde af. Sangen handler om at føle at ens partner er ved at køre død i forholdet, mens man selv prøver at opretholde det. Den handler om at knokle på med sin drøm, selv i hårde tider. “Don’t get tired of me lil baby” synger Wacko på det yderst melodisk fede omkvæd.

Singlen kommer efter Wacko udgav sin debut-EP Flags i september 2019. Ligesom mange af numrene på Flags, er ”Jaded” produceret af produceren Martinus, der også er tilknyttet Thursday Records. Om samarbejdet udtaler Ozzy Wacko:

Når Martinus og jeg sætter os ned sammen i studiet, ved vi ligesom hvad hinanden kan li’ og hvilken retning, vi gerne vil have sangen i. Der er bare en god stemning og vibe, så snart den første melodi fra beatet kommer ud af højtalerne. Vi knokler i studiet for tiden, og der er både ting i samme boldgade på vej, men også noget helt nyt fra min side.

Lyt til den lækre single her og få en endnu dejligere torsdag i selskab med Ozzy Wacko:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com