fbpx

PREMIERE: Bear With Me er ude med sommeræstetisk musikvideo

Foto: Peer Jon Ørsted

Bear With Me er et spændende nyt band på den danske musikscene. Det er ikke længe siden, at gruppen udgav EP, og vi har i dag premiere på deres musikvideo til nummeret “After Me”. Se den længere nede.

Bag Bear With Me står multiinstrumentalisten og forsanger Thorbjørn Kaas, som beskrives som den kreative kerne i projektet. Bandet blev dannet på Aarhus’ alternative, eklektiske undergrundsscene, men har nu hjemme i København, og deres lydlandskab kan sammenlignes med blandt andet Röyksopp og Kings of Convenience.

“After Me” hører til den luftige, poetiske og dansable fløj af Bear With Me’s debut-EP. Instruktøren Lasse Hedevang Nielsen beskriver den tilhørende video således:

– For mig handler videoen om det flygtige. Det flygtige i relationer, det flygtige i omgivelser, det flygtige i naturen, og det flygtige i kærligheden. Videoen sætter en collage-agtig ramme for en verden hvor man skal holde fast i hvad der giver mening, i et virvar af mening på tværs af organismer, historier og tid.

Videoen er en sommerlig, æstetisk og retro oplevelse, hvor naturen er i fokus, og der leges med kontraster og visuelle effekter hele vejen igennem. En stor del af videoen foregår undervands, og det er også her, den slutter brat. Se den herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com