fbpx

PREMIERE: CODY udforsker nye felter på deres nye kærlighedssang

Foto: Christian Klintholm

Det danskbaserede band CODY har både skaffet dansk og international opmærksomhed for deres unikke folk- og indierockede ærlige kompositioner. Nu er de klar med en ny single og et album i vente.

På den nye sang fra CODY – “Last Night I Danced With A Stranger”, fortæller bandet om kontrasten mellem at opleve rodløshed og mørke indeni selvom livet egentligt er lyst og godt udadtil. Sangen er med på gruppens kommende femte album, Win Some, der udkommer i starten af næste år. Albummet er som forgængeren I’ll Ride With You fra 2016, blevet til i samarbejde med producer Mads Brinch, der også producerer for blandt andet Bisse og Folkeklubben.

CODYs folk-inspirerede pop-melodier har siden bandets fødsel høstet opmærksomhed på den danske såvel som internationale musikscene med deres ærlige, poetiske energi og nordiske touch. Den danske kvartet der består af Line Felding, David Fjelstrup, Frederik Thybo og forsanger Kaspar Kaae er idag klar med en ny single taget fra det kommende Win Some-album. Med deres karakteristiske lyd, fyldige harmonier og kæmpemæssige inderlighed udforsker CODY nyt kunstnerisk terræn på albummet, og viser deres evne til igen og igen at gendanne sig selv og starte forfra. Bandet er blevet kaldt for post-folk, post-rock, country, crooner, indie med mere, men ser mest af alt sig selv som et rockband med noget på hjerte.

“Last Night I Danced With A Stranger” blev oprindeligt skrevet til et radioprogram om kærlighedssange for DR – selvom den mere handler om selve jagten på kærlighed. Om kærlighedens kilder. Og om alle de spørgsmål, vi bliver ved med at stille os selv.  Om “Last Night I Danced With A Stranger” udtaler CODY:

– “Last Night I Danced With A Stranger” er en sang, der handler om rodløshed og mørke, imens masser af ting omkring én er lyse og gode. Den handler om at leve et hemmeligt liv bag facaden hvor man udadtil er aktiv og social men samtidig har en stille, indre understrøm af tvivl og spørgsmål.

Du kan ikke kun lytte eksklusivt til den smukke sang, men også se den kunstneriske video til sangen lige her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com