fbpx

PREMIERE: Kamma slipper inderlig livesession af “Yet Another Girl”

Foto: Lucas Berner

Vi har tidligere skrevet om Kammas debutsingle “Yet Another Girl”. Nu har sangerinden sluppet en livesession af sangen i Elias Kirken – og vi har premiere på den her.

“Kamma tør, hvor Rønsov tier”. Sådan beskrev vi Signe Rønsovs artistprojekt Kamma ved udgivelsen af debutsinglen “Yet Another Girl”. Kamma fortæller om at være en ung og følsom kvinde på en hudløst ærlig måde. Hendes første single tager ligeledes udgangspunkt i inderligheden og roterer denne gang om jalousi og følelsen af at miste kontakten til sine inderste og vigtigste relationer.

Nu har Kamma sluppet en livesession af sangen i Elias Kirken, og vi er så heldige at have premiere på den. Videoen er mindst ligeså ladet med dystre følelser som nummeret, og inderligheden er for alvor til at tage og føle på, når Kamma giver sig fuldt ud til alle sangens afkroge midt i kirken.

Se den dybfølte video herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com