fbpx

PREMIERE: Peppermint B har lavet live session til “Good Boys In The Suburbs – So Young”

Foto: PR

Den velspillede “Good Boys In The Suburbs – So Young” feat Freja Loeb fra Peppermint Bs album ‘Bubblegum Buddha’ har nu fået selskab af en festlig live session.

Peppermint B er soloprojektet fra Steffen Westmark (The Blue Van), der i september udgav albummet Bubblegum Buddha. Det var til releasefesten for dette album at livesessionen til “Good Boys In The Suburbs – So Young” blev optaget. Nu er den ude, og om denne siger Westmark:

– Jeg elsker selv, når bands skaber intime lives session i specielle rammer, hvor man sidder tilbage med følelsen af, at det ville man gerne have været med til. Lidt som en gammel MTV Unplugged-session, hvor alt er live og man virkelig ser menneskerne bag musikken. Noget som går godt i spænd med hele tematikken på den nye plade.

Releasefesten blev afholdt i Svendborg, hvor Westmark er flyttet til med sin familie. Han måtte væk fra Københavns travle storbyliv, og fandt sig til rette i Svendborgs kreative og kulturelle miljø.

– Jeg havde brug for fysisk og mental plads og syntes at jeg kørte lidt i ring i København. Jeg havde på fornemmelsen, at nye spændende døre ville åbne sig i Svendborg, hvilket har vist sig at passe.

Steffen Westmark er opvokset i provinsen, hvilket tydeliggøres på “Good Boys In The Suburbs – So Young”, der handler om netop dette, og om de de første forelsskelser, mobning og kedsomhed, der altsammen hører med til at opvokse i provinsen. På musikvideoen vender Westmark og Freja Loeb, der er feature på nummeret, tilbage til teenageårene i provinsen. Og ved at være filmet i Svendborg får provinslivet da også et skud ud i live sessionen.

Jeg havde lyst til at gå all-in i mit nye lokalesamfund i Svendborg og lave en speciel releasekoncert. Den blev afholdt i et gammelt snedkerværksted på havnen. Venner og bekendte i omegnen gav et nap med til at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Se folk danse til Peppermint Bs varme indierock i live sessionen til “Good Boys In The Suburbs – So Young” her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com