fbpx

RUST fejrer 30 års jubilæum

Foto: Lucy Love // PR

I 1990 åbnede spillestedet RUST, nu kan det fejre hele 30 år på bagen, som scene for flere slags musikalske genrer og arrangementer.

Siden åbningen af RUST har de lagt hus til et væld af upcoming artister, været åbne overfor kulturer, tilflyttere og musikelskere. RUST har både skabt plads til grunge, elektroniske gerner, rock, og urban gerner som dancehall og hiphop. RUST har været med hele vejen, lagt hus til lidt af hvert, og dermed været en vigtig medspiller for den danske musikscene. I dag runder RUST deres 30 års jubilæum, og det vil spillestedet fejre med 30 koncerter i april og maj 2020. Der vil løbende blive annonceret acts, og allerede idag har de fremlagt de første navne:

Til april kommer D/troit som med deres soulede og funkede univers utvivlsomt vil bringe en masse kærlighed til RUST. Drengepop/rap-gruppen De Danske Hyrder kommer også og synger deres velkendte sange som “15 åe” og “Med Mine Drenge.” Den genremiksende aarhusianske grupppe Analogik kommer også og sætter fut i festen, når de spiller en natkoncert til jubilæumsfesten.

Marvelous Mosell vil helt sikkert også få taget til at svæve og sætte gang i dansegulvet, når han spytter sine dansable rim med velkendte samples. Den musikalske sangrinde ELBA, der laver energisk elektroniske musik med masser kærlighed og godt humør lægger også vejen forbi. Og så kommer den anerkendte elektroniske rapper Lucy Love + de to DJs DJ T.O.M. og DJ Buda, der udgør den elektroniske gruppe Lulu Rouge for at være med til at sparke gang i festen. Derudover kommer Madison McFerrin og til maj Speaker Bite Me.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com