fbpx

Slacker-rock-gruppen Bull er tilbage med ny humørforvirret single

Foto: Bull

Dan Lucas, Kai West, Tom Beer og Tom Gabbatiss byggede et ‘kuffert-trommesæt’, pakkede alt sammen og drog mod Tyskland, hvor de endte med at sove i YMCAs kælder. De fik booket sig ind til at spille på en dive bar i Berlin, og resten er historie.

York-kvartetten Bull har en ny slacker-rock-single på gaden. “Bedroom Floor” hedder den, og er en lettere depressiv sang om selvafskrivning, og at tænke og sige ting man ikke mener, mens tankerne om sin egen stemme bliver forværrede. Men der er ikke ren elendighed over nummeret, den er stadig behageligt up-beat, og lydsiden er udpræget munter. “Bedroom Floor” kommer efter den audiovisuelle september-single “Love Goo”, der blev fulgt af en VHS-optaget musikvideo, som du kan se her.

Den nye single blev skrevet i 2015, og er genopstået i år med nye bandmedlemmer. Den er bygget op om et gentaget guitarriff i omkvædet, tape-effekt i starten, og Dan Lucas’ guitarsolo der følger melodien.

Musikvideoen til “Bedroom Floor” er filmet i en minimalistisk setting og viser bandets ven Cees fra bandet Canshaker Pi. Der er hollandske undertekster på – hvilket er en hilsen til deres sucess og fanbase i Holland.

Lyt til den nyeste single “Bedroom Floor” her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com