fbpx

Smilings uprætentiøse projekt fortsætter med singlen “Windowsill”

Foto: Ebba G. Ågren

Smiling følger op på debutalbummet ‘Swimming’ med en ny single prydet af lækkert guitarspil og kunstnerens ømme vokal.

Johan Hansson Liljebergs soloprojekt Smiling begyndte i 2018. Han gik blot i studiet for at blive distraheret fra et breakup, men det resulterede i et album-projekt. En kasettebåndoptager, et øverum i Malmö og en masse følelser blev grobund for projektet, der mundede ud i debutalbummet Swimming. Musikken er på den måde uprætentiøs og umiddelbar, og Liljeberg fortæller selv:

– Målet er i bund og grund at have projektet som en slags dagbog, hvor jeg kan optage ting baseret på hvad jeg oplever eller føler så ærligt som jeg kan.

Musikken drager inspiration fra alt-rock og indie-folk fra 90’erne, med en delikat guitar, der er perfekt komplimenteret af Liljebergs skrøbelige vokal og ærlige lyrik, der ikke gemmer sig bag store produktioner eller metaforer. “Windowsill” blev skrevet efter at Liljeberg flyttede til Oslo og er en ny side af hans dagbog.

Lyt til splinternye nummer “Windowsill” og se musikvideoen her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com