fbpx

Smukfest melder udsolgt på under én time

Foto: PR

Den som altid succesrige festival Smukfest, der trækker publikum i alle aldre med deres store og anerkendte såvel som upcoming artister, har netop udsolgt deres sidste partoutfestivalarmbånd til 2020.

Efter blot 59 minutter var partoutbilletterne revet væk til festlighederne i bøgeskoven, som løber af stablen den 5.-9. august 2020. I lørdags annoncerede Smukfest navne som Medina – der som Danmarks store popdronning, nok vil holde et brag af en fest med sine utallige hits. Dertil annoncerede festivalen også Carpark North, Gilli og den folkekære Rasmus Seebach.

Smukfest 2019 var som de mange andre år også et succesfuldt år med navne som Karl William, Clara, Pussy Riot og mange flere. Det bliver uden tvivl endnu en kæmpe og festlig fornøjelse, når festivalsdugene bliver hejst under de store, flotte bøgetræer. Hvis du ikke har nået at få fingrene i en billet til alle festivalens dage, kan du stadig nå at købe endagsbillet til alle dage – men du skal nok skynde dig lidt.

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com