fbpx

Smukfest udvider med hele tolv nye navne

Foto: Hans Philip // Frederik Claudi

Den berømte og elskede festival Smukfest, der med et bredt publikum, og som hvert år byder på store artistnavne, hiver hele tolv af slagsen op af hatten til 2020-programmet.

Efter blot 59 minutter var partoutbilletterne til Smukfest 2020 revet væk. Festivalen løber af stablen den 5.-9. august, og Skanderborg får i denne omgang besøg af Danmarks popdronning Medina, der vil synge hjertet ud på sine store hits. Derudover står navne som Carpark North, Danmarks mest streamede kunster (2019) Gilli og popprinsen Rasmus Seebach også. Og idag er der så blevet tilføjet hele tolv nye navne til festivalsplakaten.

Ud af de tolv artister står den skarpe lyriker Hans Philip nu også på programmet. Hans Philip har vundet mange danskeres hjerter med sin stærke tilbagevenden efter at have opløst duoen Ukendt Kunstner, og valgt at springe ud som soloartist. På debut-albummet Forevigt synger han om ting, de fleste kan spejle sig i, og han er endda blevet udråbt til en af sin generations største talsmænd i musikken, på trods af at soloprojektet er forholdsvis nyt.

Det bliver nok heller ikke en kedelig affære når Folkeklubben – der har høstet stor anerkendelse og ros for deres storartede poplyriske univers, besøger Smukfest. Derudover byder festivalen også den folkekære Lis Sørensen velkommen, der nok vil trække en hel del gæster. Den berømte og storslåede gruppe Sister Sledge hittede i 70-80’erne med kæmpehittet “We Are Family”. Gruppen kommer utvivlsomt til at sparke gang i fællessang og dans under bøgetræerne. Og så får festivalen også besøg af rapduoen Ravi Kuma, som vi også har været meget begejstrede for her på redaktionen.

Du kan stadig nå at købe endagsbillet til alle dage – men du skal måske skynde dig en smule, da de nye navne højst sandsynligt kommer til at trække mange gæster til Bøgeskoven.

De syv andre navne der er blevet annonceret:

Cæcilie Norby
Hjalmer
Hugo Helmig
Sivas
Spleen United
Tessa
YUNGBLUD

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com