fbpx

sweepy følger op på sin EP med singlen “DAYDREAM”

Foto: Elias Samuel Nielsen

Den upcoming selvlærte rapper og sangskriver udvider sit old-school hiphop-univers med singlen “DAYDREAM”.

I sidste måned udgav sweepy sin debut-EP Yours Truly, og det stærke titelnummer sendte ham direkte til toppen af vores Nordiske Hits-playliste den uge. Nu er han allerede klar med en ny single. “DAYDREAM” hedder den, og her viser han en ny side af sit lydbillede. En ligeså kreativ side som før, men han udvider sin horisont på tracket. Nummeret er produceret af vores tidligere Ugens Upcoming Octopus Oddity, med hjælp fra sweepy selv.

“DAYDREAM” kan minde om en Travis Scott- eller BROCKHAMPTON-lyd, men kan ikke rigtig genredefineres. sweepy er stærk i sin rap, men prøver på “DAYDREAM” også kræfter med sin vokal. Den tilbageholdte stemme er i stil med Frank Oceans meget nedtonet, og i et slentrende tempo der fungerer med beatet.

Lyt til seneste udspil fra den unge danske artist her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com