fbpx

Toby Ernest slipper ny hverdags-groovy single

Foto: Katherine Mills Rymer

Toby Ernest er tilbage med sin anden single forud for det kommende debutalbum. Den hedder “Gonna Be Fine”, og giver håb og humør et nøk op.

Tobias Buch-Andersen, som står bag aliaset Toby Ernest, er bosat i Los Angeles, hvor soloprojektet startede for omkring fire år siden. I september skrev vi om debutsinglen “Rescue Me”, der er skrevet i samarbejde med Coco O. (Quadron)
Af andre samarbejder kan nævnes amerikanske Big Search, den franske elektroniske gruppe Scratch Massive, og danske Laid Back og Kasper Bjørke.

“Gonna Be Fine” er Ernests anden single, og den vil være at finde på det kommende februar-album Camino Real. På “Gonna Be Fine” er lyden stadig groovy, men samtidig nede på jorden, så du både kan chille til den, men også tillade dig at feste til den. Nummeret er produceret af Jacob Funch og mikset af Turbotito (Poolside, Junior Senior). Med synthpads, sikker basgang og den opbakkende lyrik, sørger “Gonna Be Fine” for et skønt mandags-groove.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com