fbpx

VANT slipper ømt dreampop-nummer og annoncerer koncert på Ideal Bar

Foto: Lars Brønseth

VANT har netop passeret 20 millioner afspilninger på Spotify og udgiver album i starten af det nye år. Lyt til det splinternye nummer “photographic head” længere nede.

VANT reintroducerer sig selv på sit kommende album conceived in the sky. Sådan skriver teamet i en pressemeddelelse angående den nye single “photographic head”. Bandet har netop passeret de 20 millioner streams på Spotify, og de udgiver ikke bare album – men tager også på Europaturné i starten af næste år.

“photographic head” er en lettere drømmende oplevelse – og ikke mindst en længselsfuld popsang. Om nummeret siger han selv:

– Sangen blev skrevet i samme omgang som ‘Thank Lucifer’ (med Jon Mills), dagen før jeg tog fra L.A. Vi havde bare en mega lang skrive session, som var virkelig givende. To pessimistiske (eller realistiske) briter som navigerer i den absurde musikbranche i LA. Hele processen med denne melodi gik så naturligt for sig, og hele teksten blev skrevet i én session. Det er en af de melodier, som fuldstændig fanger et øjeblik i tid for mig. Jeg kan ikke vente med at spille den live i det nye år, det føles allerede, som om det kommer til at blive et stort øjeblik.

conceived in the sky udkommer den 10. januar 2020, og VANT lægger vejen forbi Ideal Bar den 7. februar. Giv “photographic head” et lyt her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com