fbpx

Wonderfestiwall er ude med fire nye navne til programmet

Foto: Clara // Sony Music

Med de nye tilføjelser er der nu i alt offentliggjort otte navne til Wonderfestiwalls 2020-program. Det bliver noget af en popfest på toppen af klippeøen.

Wonderfestiwall har allerede offentliggjort D-A-D, Spleen United, Jada og jung, og i dag er der kommet endnu flere tilføjelser på plakaten. Festivalen startede i 2008, og har både store såvel som upcoming artister. Dagens annoncering byder på fire af de lidt større navne, nemlig Clara, Mads Langer, Jonah Blacksmith og IAMJJ.

Charmøren Mads Langer er efterhånden blevet Danmarks popkonge, med hits som “3AM” og “Flawless”, og en lang række priser. Han kreerer pop i international liga, men er samtidig et folkekært navn. Claras nummer “Foolish” blev Årets Hit på P7 sidste år, og hun har også haft et begivenhedsrigt 2019, så det bliver uden tvivl en sing-along fest, når det danske pop-stjerneskud går på scenen.
Jonah Blacksmith hylder deres nordjyske hjemby Thy med deres personlige tekster. De har en smittende glæde ved musikken, som med garanti vil lyse de bornholmske borgruinerne op til sommer. IAMJJ har imponeret os og resten af Danmark med sin slentrende stemme og dybe tekster. Kunstneren med det borgerlige navn Jakob Stenfatt har i år fået stor ros for sit særlige lydunivers, og er aktuel med albummet Take It Slow On Me – som han for nyligt snakkede om i et mini-interview med os, som du kan læse her.

Der er stadig 30 pladser tilbage på Wonderfestiwalls program, så vi kan kun glæde os til endnu flere godter fra festivalen, der finder sted ved Hammershus og Slotslyngen i Allinge den 13.-16. august 2020.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com