fbpx

Bands of Tomorrow Uncovers: Blitzkrig

Foto: Michael Fuglsang


Præsenteret i samarbejde med


Vi færdiggør programmet til vores 2-dages festival Bands of Tomorrow Uncovers med den kompromisløse trio Blitzkrig, som vil indtage scenen på Loppen fredag den 24. januar.

Nu er der ikke lang tid til, at du skal trodse vinterkulden og tage en tur forbi Loppen – når vi præsenterer seks talenfulde acts fra det danske vækstlag under navnet Bands of Tomorrow Uncovers. Du kan glæde dig til en alsidig musikopleve når indieactet Klaptrae, scandi-trap rapperen Orla Engstrøm og popkometen mags indtager scenen lørdag den 25. januar. Dagen forinden vil den eksperimenterede R&B-duo OWMI og spirende popkvartet Blæst sørge for en solid fest – og de får selskab af den rockede trio Blitzkrig, som fuldfører festivalens program.

Der er ikke mere end ét år siden, at de charmerende gutter fra Thy slap deres første single “Blodrød Måne”, som præsenterede os for trioens længselsfulde, dansksprogede toner. Peter Hylle, Matthias Smidt og Simon Møller Eliasson, der nu har base i Københavns Nordvestkvarter, forener drømmende guitaroverflader, dybe vokalmelodier og ærlig, rå lyrik i et storslået atmosfærisk lydbillede. Siden debuten har gruppen udfoldet deres univers med singlerne “Lyster”, “Vilde Hjerter” og “Varm Kind (vi kommer aldrig ud)”, der på hver sin måde udtrykker generationens overgang fra det frie ungdomsliv til et voksenliv med bekymringer om verdens udvikling. Blitzkrig har meget på hjerte, og du kan opleve deres kompromisløse rock-hymner med masser af guitarsoloer, når de går på scenen fredag den 24. januar til Bands of Tomorrow Uncovers. Varm op til koncerten med bandets nummer “Lyster”:

Du kan købe endagsbilletter til de enkelte dage, som koster bare 70 kr., men der er selvfølgelig god grund til at sætte kryds i kalenderen begge dage. En partoutbillet koster 110 kr. og 90 kr. for studerende ved fremvisning af studiekort. Følg med på Bands of Tomorrows og Loppens Facebook, Instagram og hjemmeside samt facebookeventet, hvor du kan læse mere om de to aftner.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com