fbpx

by:Larm tilføjer to stærke navne til et ellers fuldendt program

Foto: upsammy // PR

Den norske branchefestival har allerede udgivet deres færdige program for festivalen, hvor startskuddet vil lyde den 27. februar. Som en kærlig overraskelse er der dog netop blevet tilføjet to spændende acts til line-uppet.

Signe Marie Rustad (NO)

Direkte fra by:Larms baghave – Norges eget naturskønne og uberørte landskab – udspringer singer/songwriter Signe Marie Rustad. Hendes rene røst og utrolige ro afspejler tydeligt en opvækst langt fra stressende byer, men derimod tæt på floder, marker og skove. I sine organiske sanges tekster balancerer Signe denne dybe ro med en lige så stor rastløshed, som hun har kæmpet med siden barns ben. På sit nyeste track “Gaffa og strips” synger Signe som noget nyt på modersmålet norsk, og prøver også nogle fængende countryriffs af, sammen med bluegrass-bandet Ila Auto.

upsammy (NL)

Denne unge DJ/producer er en af de mest omtalte i Hollands undergrund netop nu. Trods upsammys elektroniske og samplede lyd, er det de dybe skoves naturlige musik der er den største inspirationskilde til producerens medrivende og alternative tracks. Et DJ-set fra upsammy er både drømmende og dynamisk, med masser af plads til at eksperimentere. Du finder den unge kunstner i sit es bag pulten, efter klubmørkets frembrud.

Nu er der altså endnu to gode grunde til at glæde sig til by:Larm festivalen, der starter om en lille måneds tid. Varm op med sci-fi beats fra upsammy her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com