fbpx

Det svenske popikon Omar Rudberg er aktuel med et nyt følsomt nummer

Foto: Karl Anton Björkman

Sangen “Dum”, der udkom i dag, er en følsom ballade der viser en sårbar side af det svenske popikon.

Den 21 årige Omar Rudberg med venezuelanske rødder har tidligere været en del af sveriges største boyband FO&O, men gik i 2018 solo. Han startede sin solokarriere med sangen “Que Pasa” der blev til i samarbejde med den svenske rapper Lamix. Her lader han sine latinamerikanske rødder skinne igennem, både i hans spanske tekster med calypso-rytmer. Senere har Omar blandet det svenske med det spanske, og hans solokarriere har blandt andet budt på storhittet “Om om och om igen” som den unge sanger deltog med, i det svenske melodi grandprix.

På sin nyeste single “Dum” går Omar altså i en helt anden retning. Sangen, der udelukkende er på svensk, er en inderlig ballade om ugengældt kærlighed, leveret med Omar’s kraftfulde stemme. Musikeren har skrevet sangen i samarbejde med Robin Stjernberg og Johan Lindbrandt, og den er et resultat af deres forskellige erfaringer med kærlighed, som de håber vækker genklang i lytteren.

Så hvis hjertet gør lidt ondt i dag, kan du give “Dum” et lyt, som plaster på sjælen:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com