fbpx

FORPREMIERE: Danske Favor udgiver ny single – og annonceres til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Aarhus

Foto: Kia Hartelius

Den talentfulde kunstner, Jeppe Gade, markerer med endnu en single, at alteregoet Favor ikke får et stille 2020. Singlen leder op til Favors debutalbum, der er sat til at udkomme til marts, og udover det kan vi annoncere, at Favor vil spille til den første aarhusianske udgave af Bands Of Tomorrows Uimodståelige i februar.

Der har været fart på Favor lige fra starten, og imorgen udkommer den nye single “Feeling Something” fra det kommende debutalbum, men hvis man ikke kan vente så længe, har vi heldigvis en smagsprøve klar. Favor har disket op med en stemningsfuld og intim akustisk live-session, hvor han i det lilla lampeskær akkompagneres af Morten Søgaard på klaver og Astrid Cordes fra Shy Shy Shy på kor, som også har været med til at lave nummeret.

Der er dømt indie-disco til den helt store guldmedalje, og selvom denne live-session er en blødere og akustisk udgave af det kommende track, er rytmen stadig så gennemtrængende, at man ikke kan undgå det obligatoriske hovednikkeri og fodtapperi, når man trykker play. Om nummeret udtaler Jeppe selv:

– Feeling Something er en sang, som handler om ikke at lytte til sin mavefornemmelse og den der nagende fortrydelse, der forplanter sig i stedet. (…) Feeling Something er skrevet på en af de første togture til studiet, hvor jeg prøvede at mærke efter, om det er det rigtige at flytte sig 100 km for at lave musik eller om jeg skulle være blevet hjemme i en varm seng sammen med hende.

I forbindelsen med denne forpremiere og udgivelsen af “Feeling Something”, er vi også stolte af at kunne annoncere, at Favor vil spille til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Aarhus den 23. februar i Musikhuset. Selvom konceptet har stået på i en lang årrække, er det årets første event af slagsen, og det er første gang nogensinde, at vi bringer Bands of Tomorrows Uimodståelige til smilets by. På fire forskellige datoer henover foråret henter vi lovende ungt talent ind, og præsenterer to liveacts pr. dag. Det bliver rent ud sagt uimodståeligt – og gratis.

Se Favors tryllebindende live-session af “Feeling Something” her, og varm op til den kommende koncert i Musikhuset:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com