fbpx

Fransk producerduo Duñe x Crayon skruer op for forventningerne til deres kommende album

Foto: Alexandre Faraci

De succesfulde franske producere, Duñe og Crayon, udgiver anden single fra deres kommende debutalbum, der er sat til at lande i april 2020.

Franskmændene har fat i noget, som ingen andre producere har mestret endnu. Man ved, at der altid er lagt op til perfekt marstererede produktioner og lækre uforudsigelige melodier, når franske artister går i studiet. Denne gang er hele to, allerede veletablerede producere, gået sammen om et spændende projekt, der skal munde ud i et album til april. Duñe og Crayon har allerede teaset os med den første single “Hundred Fifty Roses”, og da efterfølgeren “Pointless (feat. Ichon)” udkom i onsdags, steg forventningerne til det endelige projekt markant.

Tracket “Pointless” ruller ud med klassiske, funkede franske beats, der er som sødemiddel til øregangene, og bringer tankerne mod andre elektroniske musikere såsom Flying Lotus, J Dilla, C2C og 20syl, dog med et tempo der er en anelse mere layed back. Rapperen Ichon’s soulede vokal tilføjer en uimodståelig R&B stemning, og er smørelsen der får hele tracket til at flyde glat og ubesværet.

Den tilhørende musikvideo, instrueret af filmmageren Alice Kong, er underholdende og original, hvori hovedrollen kaster sig ud i et noget omfattende grønt projekt, for at kunne købe sig en enkelt nat med den smukke escortpige Crystal_baby. Tag et kig på den her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com