fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 4

Foto: Orla Engstrøm // Navid Tollah

I denne uge er vores koncertanbefalinger spækket med en masse upcoming artister, elektroniske symfonier og kirkekoncert. Vi har samlet fem anderledes og interessante oplevelser, som du kan læse meget mere om herunder.

Zaar: Musikgudstjeneste i Trinitatis Natkirke

Hvornår: Tirsdag den 21. Januar
Hvor: Trinitatis Natkirke

Zaar har i den grad indtaget sin plads i rampelyset siden hun debutterede i november 2018. Den danske sanger og komponists lyd er både sårbar og smuk, samtidig med, at den til tider byder på kraftfulde synths og en skarp vokal. Zaars nordiske univers vil i aften folde sig ud i Trinitatiskirkens smukke omgivelser, hjulpet på vej af talrige synthesizers, samt andre unge og lovende musikere der udfordrer nutidens nordiske lyd. Zaar var, blandt andre festivaler, aktuel på Roskilde Festivals Rising-scene i sommers.

An evening with SheCanPlay

Hvornår: Torsdag den 23. Januar
Hvor: Ideal bar

SheCanPlay er et community der samler en håndfuld unge kvindlige talenter og giver dem mulighed for at udvikle deres musikalske evner igennem en camp og undervisning. Hvad enten det er sang, sangskrivning eller producering, bliver de igennem et 12 måneder langt forløb, guidet af professionelle udøvere. Den 23. Januar afholder de en koncert, hvor de vil optræde med numre de selv har skrevet. At opleve SheCanPlay-talenterne vil uden tvivl være en mulighed for at opdage nogle af morgendagens spirende talenter.

VEGAs Udvalgte 2020

Hvornår: Fredag den 24. Januar
Hvor: Lille VEGA

For tiende år i træk afholder VEGA dette arrangement, hvor de samler et hold af nye artister, som deres bookere mener kommer til at have indflydelse på den danske musikscene i 2020 og fremover. Tidligere har navne som MØ, Jada, Ulige numre og en masse andre store navne spillet her. I år bliver der lukket op for en række talentfulde, dygtige og forskellige artister. Line-uppet består af JOYCE, Josephin Bovién, Late Verlane, Ganger, Ida Laurberg og Bbybites. Vi er enormt spændte på at se hvad VEGAs Udvalgte har at byde på denne gang.

Bands of Tomorrow Uncovers

Hvornår: Fredag den 24. Januar og Lørdag den 25. Januar
Hvor: Loppen

I samarbejde med Loppen afholder Bands of Tomorrow for første gang en 2-dages festival. Vi har samlet seks artister, som vi mener er perfekte til at vise, hvilken lyd der kommer til at præge den danske musikscene med i den nærmeste fremtid. Så sæt kryds i kalenderen, hvis du vil opleve Orla Engstrøm, mags, Blæst, Klaptrae, OWMI og Blitzkrig. Vi glæder os til at åbne dørene op for to stemningsfyldte aftener i selskab med disse seks acts.
Du kan læse mere om artisterne her.

60 Minutes of AV AV AV

Hvornår: Lørdag den 25. Januar
Hvor: Konservatoriets Koncertsal

Tiden er endelig kommet til at den elektroniske trio AV AV AV afholder koncert med symfoniorkesteret Copenhagen Phil. Samarbejdet går ud på at forene det elektroniske univers med det klassiske symfoniske. En kombination der kan skabe et helt unikt og nyt lydbillede man sjældent kommer til at opleve. Vi er utrolig spændte på, hvad de 60 minutter kommer til at byde på, men vi er ikke i tvivl om at det bliver en musikalsk udfordrende og interessant oplevelse.

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com