fbpx

Nordiske Hits // Uge 4

Foto: BBYBITES // Sarah Fresco

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 23 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

JON OLAV – “I Am the Thing”

Norske Jon Olav, der brød igennem i 2017 med førstesinglen “Hei Erna”, har skabt et helt unik elektropoppet soul-image. Vi er helt oppe at ringe over hans nye single, der emmer bløde og dystre toner. Elektroniske elementer blandet med klaverakkorder skaber et perfekt rum til Jon Olavs vibrerende vokal. Understøttet af en helt skarp synthlyd, får han frit rum til at springe rundt i sit store register, hvilket gør singlen utrolig spændende at lytte til. Det unge talent løb oven i købet med titlen som Årets Urørt i 2018 (norsk musikpris, som uddeles til upcoming artister). Vi kan ikke vente med at se, hvordan de næste år kommer til at se ud for den nye norske artist.

BBYBITES – Cuffin Season

Danske BBYBITES, med det borgelige navn Martha Maj Hauptmann, har blæst os bagover med sin genreudforskende musik. Hendes urbane lyd skaber grundlag for et mix af sang og rap og henter derudover stærk inspiration fra 60’ernes klassikere og anderkendte kvinder som M.I.A og Doja Cat. Med sit legende og flabede tekstunivers, er hun et frisk pust på den danske musikscene, og på den nye single bliver der klart lagt op til en fest på dansegulvet. BBYBITES tager sine sprøde grooves og fede rytmer med til VEGAs Udvalgte den 24. Januar, og vi glæder os meget til at se, hvordan hun klarer sig live og lægger ikke skjul på, at vi på baggrund af fredagens udgivelse har ret høje forventninger.

HALIE – New Fears

Hannah Emilie Grung, som også går under navnet Halie, debuterede på den norske musikscene i 2018 med sin første EP “Youth”. Siden da har hun udgivet flere singler og har gjort stort indtryk med sine sikre popvibes. På sin nye single “New Fears” briliere artisten endnu en gang med sin stærke vokal og catchy melodier, og det er bestemt en sang, der hurtigt sætter sig på hjernen. Med de blot 19 år har den nye artist med sikkerhed mange musikalske overraskelser i ærmet, og vi er spændte på at se, hvad fremtiden bringer for hende.

Ellers tilføjet:

Tiger Swan – “Bad Bad Liar”
Benjamin Ingrosso – “The Dirt”
Amatør – “Hvem vil du hen til”
BishBusch – “Institution”
Posterboys – “No One Else Will Ever Understand”
Marius Ziska – “Falli Til Jarðar”
Daouda – “Cards on the Table”
MØRK – “Næste Gang Du Slår Ihjel”
Tilde – “Call My Name”
M.I.L.K – “Need A Witness”
School of X – “Interpretations of Destiny”
Cuntrie – “Scrapbooking”
Alice Boman – “Dream on”
CODY – “Win some”
Underlandet – “Drømmer”
Saint Best – “Eternal Sunshine”
Tove Lo – “Bikini Porn”
Jung – “Blitz, Baby”
Danni Toma – “Det Stopper Nu”
Katlah – “Stupid Boi”

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com