fbpx

PREMIERE: Den synthpoppede GRETA udgiver ny æstetisk lyrikvideo til “Baby”

Foto: Irene Kleisdorff

Den tyskfødte sanger har gjort sig bemærket igen. Siden udgivelsen af hendes debut EP, som udkom i oktober 2019, har vi ikke hørt meget fra GRETA, men nu er hun endelig ude med en lyrikvideo til sangen “Baby” fra EP’en. 

Derudover udgiver GRETA også første single fra hendes kommende EP Ardent Spring pt. 2. Singlen hedder “Daughter” og udkommer den 31. Januar. 
GRETA udgiver oven i købet også en EP i samarbejde med Teitur til foråret, og har samtidig et stort liveprogram foran sig i 2020. 

Lyden af GRETA bliver formidlet direkte over i den flyvende og drømmende lyrikvideo til “Baby”. De smukke billeder, der optræder igennem videoen, komplimenterer både tekst og lyd, og får det hele til at gå op i højere enhed. Det visuelle er guf for øjet og passer perfekt til det vidunderlige synthpoppede rum, som GRETA har skabt. Da vi gav hende 10 hurtige’ til bage i oktober, gav hun også udtryk for at hvis hun ikke havde været musiker, ville hun nok have været visuel artist, og det må man sige, at man godt kan fornemme på lyrikvideoen. 

Den giver et godt billede af, hvem hun er som kunstner, og hvad vi fremover kan forvente af hende; hun er en skæv og utrolig spændende artist, som vi vil holde stærkt øje med i fremtiden.

Tags:
,
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com