fbpx

SPOT-aktuelle Highasakite varmer dig indefra og ud med ny single “Under The Sun”

Foto: PR

Der er ingen tvivl om, at der er fart på det norske band Highasakite. Med annonceringen af deres femte album, har de netop udgivet den intime og varmende pop-single, “Under The Sun”, som giver os et indtryk af, hvad vi kan forvente af den frembrusende gruppe på det kommende album.

Som lyn fra en skyfri himmel har den norske duo Highasakite udgivet den første smagsprøve på anden del af deres todelte album The Bare Romantic. Singlen, “Under The Sun” er et inderligt og rørende nummer, der med sin bevægende dynamik og store rumklang, ville kunne fylde ethvert venue til bristepunktet. Derfor er det kun glædeligt at kunne annoncere, at Highasakite er aktuelle på årets SPOT Festival, udover at de spiller i Store VEGA den 1. Maj.

På baggrund af de mange rosende anmeldelser fra duoens sidste tour – med albummet Uranium Heart fra februar 2019 – tør vi godt love et nærvær og en indlevelse i højeste kaliber, når de præsenterer deres storslåede produktioner live til disse events.

Det endelige album, The Bare Romance, udkommer i løbet af 2020 og er altså gruppens femte, og er blevet produceret af Trond Bersu og Kristoffer Bonsaksen.

Hør den himmelske “Under The Sun” her, og vær klar på at synge med til deres kommende live-optrædener i Danmark:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com