fbpx

Stjerneskuddet HAWA er klar med nyt melankolsk hiphop-track

Foto: ©Castle

Den spirende blot 19 årige, amerikanske kunstner, har netop udgivet en ny single fra sin kommende EP.

Med tre singler udgivet, har HAWA nu endelig annonceret udgivelsen af sin debut EP, som lander den 5. marts 2020. Vi har allerede fået en forsmag på EP’en i form af singlen “MY LOVE”, og nu er hun aktuel med endnu en smagsprøve – nemlig “IPHONE”. De to singler er en del af et ensamble på otte sange.

Det har været en særlig begyndelse for HAWA, da hun i starten af året lukkede Telfars modeshow under Pitti Uomo i Firenze på et langt udsmykket bord foran anderkendte og store navne som Solange, Kelela og Juliana Huxtable.

Den nyeste single emmer hiphopede beats og soulede toner, som giver assosiationer til klassiske R&B-hits. HAWAs rap-syngende stil giver sangen et behageligt flow og understøtter den melankolske tekst, som portrætterer frustrationer om kærlighed. Der er nærmest en doven og mørk vibe i hendes vokalpræsentation, hvilket også giver sangen en mere laid back karakter. Hendes stilede hiphop-lyd danner grundlag for et spændende og legende univers.

Vi glæder os til at høre meget mere til den unge HAWA og har højre forventinger til hendes EP-udgivelse i starten af Marts.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com