fbpx

Arlo Parks sætter ord på følelser som bitterhed og jalousi på sin nyeste single

Foto: Charlie Cummings

Den engelske R&B-sangerinde er klar med ny musik, der kredser sig om stærke emner, og så er den tilhørende video endda instrueret af selveste Loyle Carner og hans bror.

Den blot 19-årige engelske sangerinde Arlo Parks er klar med sin første single i år. Efter sin debut single “Cola” fra 2018 er det bestemt kun gået op ad for den blomstrende artist. Vi var især oppe at ringe over hendes præstation på Reeperbahn Festival 2019. Senest udgav hun sin EP Sophie, som gjorde os helt bløde i knæene og endnu mere spændte på at høre mere fra hende. I efteråret tog vi en snak med artisten, hvor hun beskrev sin musik således:

Min musik skal føles som et ‘safe space’ for folk. Selv hvis de ikke har oplevet præcis det samme, som jeg taler om, skal det faktum, at jeg taler om de her ting få dem til at føle, at de kan tale om andre problemer og føle sig mere frie. Det handler om frihed, og det handler om ærlighed. De skal føle sig sikre, forstået og elsket. Gode ting, positive ting!

Nu er hun endelig klar med flere lækkerier. Hendes nye single “Eugene” er en stærk sang, der handler om at opleve komplikationer i venskaber. Den er bygget op af et roligt trommebeat og Arlo Parks bløde og luftige vokal. Det melankolske tekstunivers er dragende og personligt. Parks fortæller selv om sangen:

– Den handler om bitterheden, jalousien og forvirring, der kommer frem i lyset, når grænsen mellem platonisk og romantisk kærlighed bliver sløret.

Udover den smukke sang er hun også ude med musikvideo til “Eugene”. Videoen er instrueret af Coyle-Larner brødrene, som består af Loyle Carner (Ben) og hans bror Ryan. Videoen er et stærkt billede på netop de tematikker, som sangen kredser om. Den er simpel i udtrykket men har en flot visuel stil, der får sangen til at virke endnu mere intim og følsom.

Vi kan ikke få armene ned over den spirende R&B-sensation Arlo Parks, og vi glæder os til at høre meget mere fra hende i fremtiden. Hør sangen og se den flotte video til “Eugene” lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com