fbpx

Bleach udtrykker store følelser på ny stærk single

Foto: Anne B. Matthiesen

På sit andet udspil viser det spirende band et helt særligt og mystisk elektronisk univers, der på alle måder forfører.

Det nyopstartede band Bleach udgav deres debutsingle “Shady Mind” tilbage i efteråret 2019. Bandet lagde hårdt ud fra start med det utroligt storslået nummer. Deres univers er kraftfuldt og energisk, og trækker tråde til større artister som JADA, MØ, Lydmor og Billie Elish.

Nu er Bleach klar med deres anden udgivelse, nemlig sangen “Pseudo Love”, som på alle måder er et flot udspil. På sangen bliver man tryllebundet af den skarpe vokal og de tunge bastoner. Vokalen bliver understøttet af rumklang, og der bliver med teksten understreget et mystisk univers. Deres karakteristiske lyd er et udtryk for intensitet og identitet, og der bliver skabt et rum for selvforherligelse, seksualitet og destruktiv kærlighed.

Singlen “Pseudo Love” er en del af deres debut-EP med samme navn som deres første single Shady Mind, der udkommer til foråret.

Hør den lækre nye single “Pseudo Love” fra Bleach lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com