fbpx

Britiske singer/songwriter Låpsley samler datid, nutid og fremtid på ny single

Foto: Alexandra Waespi

Udover den nye single og tilhørende musikvideo, har Låpsley annonceret et nyt album, som er på gaden den 20. marts.

Den 23-årige britiske musiker, sanger, sangskriver og producer Holly Fletcher, startede med at skrive musik og producere på sin computer, da hun var blot 17 år gammel.
Siden da er det bestemt ikke gået stille for sig for den blomstrende artist. I 2016 udgav Låpsley sit debutalbum Long Way Home, hvor hendes hits “Hurt Me” og “Falling Short” er på.

Låpsleys minimalistiske elektroniske pop lyd bliver understøttet af hendes dybe og soulede vokal. Denne kraftfulde sammensætning er også tilstede på den nye single “Womxn”. Låpsley forklarer selv om sangen:

– Jeg var 20 år gammel og var ikke et særlig godt sted i mit liv da jeg skrev “Womxn”. Den er skrevet hypotetisk fra et sted i fremtiden, som var meget mere positiv. Den handler om at have tillid til tidens gang; om ikke at vide hvad man skal gøre lige nu, men også at vide at man på et tidspunkt nok skal finde ud af det. Og her er vi så i fremtiden, og jeg er det stærkere, og en mere selvsikker ‘womxn’ og det synger jeg om i min nutid.

Sammen med singlen har Låpsley og sluppet en tilhørende musikvideo. Videoen viser billeder af sangerinden hende selv og en håndfuld kvindelige cykelryttere i utroligt smukke omgivelser. Den stærke musik og det kraftfulde visuelle udtryk går altså godt hånd i hånd på musikvideoen.

Sangen er en teaser til Låpsleys nye album Trough Water, som er på gaden den 20. marts. Men indtil da kan man nyde den nye single “Womxn”.
Se musikvideoen her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com