fbpx

by:Larm annoncerer syv nye navne til årets program

Foto: Pasha x Coucheron // Christian Zervos

Idag tilføjer by:Larm syv navne til det ellers fyldte program. Dagens annonceringer er i denne omgang spækket med alt fra alternativ-rock til techno.

I blandt de ny-annoncerede navne til by:Larm Festival 2020, kan man blandt andet finde det belgiske rock-band Black Mirrors. De udkom med deres debut EP Funky Queen tilbage i 2017, og var sidst aktuel med nummeret “Günther Kimmich – unplugged” der udkom i starten af året. Black Mirrors vil være værd at opleve hvis man er vild med metal og godt kan lide bands som Queens of the Stone Age og Massive Attack.

Derudover kan man også finde den islandske genre-eksperimenterende JFDR. Hun bevæger sig i et mix af klassisk, folk og elektronisk musik, der tilsammen skaber et lydbillede. JFDR udgav sit første album tilbage i marts 2017, og har annonceret udgivelsen af sit næste album New Dreams der kommer ud til foråret 2020.

På dagens annoncering er der også noget for de hiphop-elskende nemlig Pasha x Coucheron. Pasha brød igennem på den norske undergrund hiphop i 2017, og har virkelig markeret sig, både i norge men også på internationalt plan. Nu er han gået sammen med norske producer og DJ Coucheron, som tidligere har arbejdet sammen med Kehlani og Nick Jonas, på singlen “Nobody”. De to vil sammen indtage scenen på by:Larm.

Ellers annonceret:

I Like To Sleep (NO)
Olivia (PL)
Red Moon (NO)
Sissel Wincent (SE)

Branchefestivalen by:Larm løber af stablen den 27-29. februar.

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com