fbpx

Charlotte Dos Santos er klar med ny single og musikvideo, der emmer af selvsikkerhed

Foto: Eli Salcedo

Den brasiliansk-norske sangerinde er klar med sin nyeste single, samt tilhørende video som teaser til nyt album som meget snart rammer gaden.

Den blomstrende sangerinde Charlotte Dos Santos udgav sin debutsingle “Red Clay” tilbage foråret 2017, og senere samme år udgav hun så sit debutalbum Cleo, der indeholder hits som “It’s over, Bobby” og “Watching You”. Charlotte Dos Santos repræsenterer mod, selvstændighed, kvindelighed og power, og netop dette er en stor del af udtrykket i hendes musik.

Nu er Charlotte Dos Santos klar med det første udspil fra sin kommende EP Harvest Time. Sangen er et stærkt udtryk for kærlighed til sig selv, og handlingen bliver understøttet af en utrolig skarp vokalpræstation, samt blødt klaverspil, og elektroniske elementer. Dette skaber tilsammen en kraftfuld soul-poppet sang. Charlotte Dos Santos fortæller selv om sangen:

– “Helio” handler om kærlighed til sig selv. Den handler om den styrke vi har og det faktum at vi kun behøver os selv for at være glade. (…) Da jeg skrev “Helio” startede jeg med at skrive den som om at Helio repræsenterede en anden, en jeg ikke kune leve uden, men så gik det op for mig, at jeg var træt af at skrive på den måde, fordi det simpelthen ikke er rigtigt. Vi behøver ikke nogen anden til at været i centrum, vi er nemlig vores eget centrum først og fremmest. Så derfor vendte jeg rundt på fortællingen, hvilket betød at Helio repræsenter mig selv, og kærligheden for sig selv.

Denne stærke mening danner et godt billede af den karakteristiske artist som Charlotte Dos Santos er. Sammen med singlen er hun også klar med en tilhørende musikvideo, der er instrueret af Eli Salcedo, som oven i købet også er hendes ægtefælde. Videoen er utrolig æstetisk og går godt i spænd med den tydelige handling som sangen har. Charlotte Dos Santos er frontperson i denne smukke video, og man ser hende i forskellige smukke fragmenter, der viser hendes aller smukkeste sider, hvilket netop går hånd i hånd med sangen budskab om kærlighed til sig selv.

Man kan opleve Charlotte Dos Santos når hun gæster by:Larm Torsdag den 27. februar, og den 1. marts på Ideal Bar.

Hør “Helio” og se video til den lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com