fbpx

Chorus Grant varmer weekenden op med lys og livlig dobbeltsingle

Foto: Jacob Aars

Nu er den skønne folk-sanger klar med en spændende dobbeltsingle, der varmer den ellers kolde februarweekend op.

Sidst vi hørte fra Chorus Grant, var med albummet Vernacular Music, der udkom tilbage i september 2019. Efter udgivelsen af sit første album i fem år tog vi os en snak med ham, hvor han fortalte om sin rejse og om processen i at skrive det nye album.

Nu er bornholmske Kristian Finne, også kendt som Chorus Grant, klar med dobbeltsinglen “Cenem/Preqiuem”. Dobbeltsinglen emmer af folk-vibes, og maler et ganske klart lydbillede, med hjælp fra et sikkert trommebeat, klaver og akustisk guitar. Derudover er Kristian Finnes vokal blød og let at lytte til og formidler et poetisk, lyrisk univers, som trækker tråde til post-rocklegender som Slint og Tom Waits.

Kristian Finne beskriver selv dobbeltsinglen:

Begge sange omhandler min fars livslange brydekamp med sklerose. Når jeg besøger ham nu og ser min søn kærligt danse rundt om ham, for at vise ham legetøj og tegninger, bliver jeg rørt og sentimental på en måde, jeg aldrig kunne have forestillet mig. Jeg ser ham i et nyt lys. Jeg ser ham med min søns øjne. (…) Jeg vil fokusere mere på lyset end mørket i mit kunstneriske arbejde og ser frem til at dele frugten af dette med dig en dag i en ikke alt for fjern fremtid.

Vi er vilde med det nye musik fra Chorus Grant, og vi glæder os til at høre meget mere fra ham i fremtiden. Lyt til dobbeltsinglen lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com