fbpx

CODY synger om havet fra saunaen i en magisk live-session af “HBTO”

Foto: Christian Klintholm

Det danske post-folkede band CODY slap i går en fortryllende live-session fra deres Sauna-lignende studie, hvor et håndholdt kamera forstærker den intime og rørende stemning der indfinder sig i rummet.

Det er ikke mere end en lille måned siden, at vores anmelder kom med et modigt januar-udsagn, og udkårede CODY’s Win Some til “årets danske album”. Begejstringen var ikke til at tage fejl af, og vi kan heller ikke få armene ned over CODY, der aldrig skuffer med deres komplekse kompositioner og storslåede strygersektioner.

I går løftede bandet sløret for en video, der er en live-optagelse af det populære track “HBTO”. Her kommer beskueren helt tæt på de mange elementer der skaber sangens enorme rum, set gennem et gammelt håndholdt videokamera. Både de vibrerende strygere, den kontrastskabende elektriske guitar, de stemningsopbyggende trommer og den organiske, bløde vokal tildeles lige meget opmærksomhed i videoen, hvilket også yderst velfortjent. Den mildest talt hypnotiserende musik drager lytteren helt ind til sig, mens der veksles mellem et vers i både flydende og svævende højder, samt et beatmarkeret og yderst ørehængende omkvæd.

Endnu en gang imponerer og fortryller CODY os, og glæder os til at følge bandet gennem deres videre arbejde.

Lad dig selv synke dybt ned i den altomsluttende rumklang, mens hjertet drages mod havets stille rytmer på denne drømmende live-session:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com