fbpx

Debuterende band LYSE NÆTTER giver deres bud på, hvordan rock skal lyde anno 2020

Foto: Mikkel Suppras

Det dansksprogede rockband er ude med deres debutsingle, og med den viser de, hvordan de synes, at rock skal lyde idag.

LYSE NÆTTERs debutsingle “Det Forjættede Land” får vi en smagsprøve på, hvad vi i fremtiden kan forvente af det nyopstartede band. Med et klassisk rocket udtryk, blandet med moderne poetisk inderlighed opstår en perfekt kombination, som udgør bandets allerførste single. Et unikt billede på hvordan nutidig rock kan se ud og dertil et billede af et originalt band, der forhåbentlig kommer til at imponere meget mere i fremtiden.

Debutsinglen “Det Forjættede Land” handler om den endeløse søgning efter meningen med livet. Forsanger Morten Fischer fortæller selv om deres tekst univers:

Tvivlen er et grundvilkår for mennesket, og er på sin vis positiv; den slags tanker er med til at drive vores udvikling, for vi helmer aldrig, græsset kan altid blive grønnere. På den anden side giver tvivlen samtidig ofte en smag af malurt i bægret; den lægger en konstant dæmper på vores evne til at glæde os over os selv og hinanden lige nu og her. I virkeligheden føler mange af os nok bare en fundamental eksistentiel hjemve – vi vil bare gerne finde fred omkring hvem og hvad vi er, og sætte tvivlen fri

“Det Forjættede Land” er den første af tre singleudgivelser fra LYSE NÆTTER i første halvdel af 2020. Det tre sange bliver senere samlet og udgivet som EP.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com