fbpx

Den poetiske hiphop-duo FRAADS er ude med ny single og annoncerer tour til efteråret

Foto: Mads Salbæk

Med ny single, en tour-annoncering og et album på trapperne, ser 2020 rigtig godt ud for den danske hiphop duo.

Helt tilbage i april 2016 udkom FRAADS’ debut EP 1000 Knive, som var det første vi nogensinde hørte fra duoen. EP’en havde stor succes og det fortsatte med den opfølgende single “ADHD”. Det seneste vi har hørt fra FRAADS var i oktober 2019 hvor de udgav singlen “Blinker”.

I dag er hiphop-duoen klar med en splinterny sang, der er en teaser til deres debutalbum som udkommer senere på året. “Ingen er ligesom dig” er en sang i total FRAADS-stil. Sangen har et lækkert laid-back beat og bløde akkorder, men især det poetiske lyriske univers skinner igennem og forsanger Papa Erotics lette stemme, understøtter dette rigtig godt. Det er netop dette alternative take på hiphoppen, som vi er helt vilde med.

Men udover den fede sang, der lige har ramt gaden, har duoen også annonceret en Danmarksturné, hvor de kommer til at gæste København, Århus, Horsens, Aalborg, Odense, Fredericia og Vejle.

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af et år for den danske hiphop-sensation FRAADS, og vi er utroligt spændte på at følge med på sidelinjen!

Hør den nye single “Ingen er ligesom dig” lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com