fbpx

Den skønne Christine and the Queens fortsætter sin succesfulde rejse med ny hudløs ærlig sang

Foto: Jamie Morgan

Den franske sanger og sangskriver er endnu en gang ude med en sprød sang der giver os totalt gåsehud.

Der er ingen tvivl om at Christine and the Queens‘ succes er overvældende. Hendes helt unikke udtryk, der drager linjer mellem teater, sang og dans, har gjort hende til en af vor tids største pop-ikoner. Udover den kreative sammensætning, leger hun også med temaer som køn, seksualitet og identitet, hvilket ikke kun gør hende til en fantastisk sangskriver, men også forgangskvinde for store progressive bevægelser.

Nu er sangerinden klar med sin spritnye single “People, I’ve been sad”. Sangen emmer af melankolske melodier og tunge beats. Men mest af alt skinner Christine and the Queens’ vokal igennem og hun bevæger sig i et poetisk lyrisk univers.

Hendes debut album Chaleur Humaine fra 2014 fik stor succes, og viste os hvordan hun kunne gøre 80’ernes funk og R&B til en moderne lyd, hvor hun blandt andet også satte spørgsmålstegn ved generelle kønsroller. Disse stærke tematikker gør hende til en utrolig relevant kunstner.

Den utroligt talentfulde Christine and the Queens formår endnu en gang at skabe et vaske ægte hit, og vi er spændte på hvad det næste år kommer til at bringe for den franske sangerinde.
Hør hendes nyeste single “People, I’ve been sad’ lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com