fbpx

Den svenske synthrock-duo Pale Honey sætter ord på den altopslugende følelse af forelskelse på deres nye single

Foto: Jasmin Storch

Duoens andet udspil fra deres kommende album er klar. Den storslåede kærlighedssang landede med god grund på gaden på Valentines Dag.

Den sprøde synthrockede duo Pale Honey, bestående af kvinderne Tuva Lodmark og Nelly Daltr, debuterede med Ep’en Fiction helt tilbage i 2014. Siden da har de udgivet to albums Pale Honey fra 2015 og Devotion fra 2017. Sidst vi hørte fra dem var med singlen “Set Me Free” der udkom i efteråret 2019, som var deres første udspil til deres kommende album. Nu er de altså klar med deres andet udspil til albummet, nemlig med singlen “Treat You Good”.

Sangen landede symbolsk nok på gaden i fredags på Valentines Dag. Den bærer, ligesom deres seneste single, meget præg af groovy 80’er synthesizer basgange, edgy elguitar og rå indspilninger af de tørre stemmer som danner rammen om de cathcy melodier.

Bandet fortæller selv om sangens handling:

– Den her sang handler om at være helt farligt forelsket. Når det er fandens umuligt at tænke på andet end netop den her person. En romance som er dødsdømt fra start, men som alligevel bliver ved. Man ved at det er helt forkert, men for nu er der ingen anden mulighed.

Den netop altopslugende følelse af overekstatisk forelskelse kommer også til udtryk i den stærke produktion, som sammen med den udtryksfulde tekst, bliver til et kraftfuldt univers. Bandet har altså skabt en utrolig smukt sang, men som tydeligvis har været en længere proces at nå i mål med. De forklarer selv om processen:

– Den har skulle have plads til at vokse, og den blev ødelagt et par gange undervejs, når vi har skrevet ting på den som ikke har føltes helt rigtige. Den endte ud som en manisk kærlighedssang, nok inspireret at de gange, hvor vi stirrer på nogen lidt for længe, når håret sidder perfekt rodet og man ikke har intentioner om at tjekke Rejseplanen. Man ender garanteret med at misse det sidste tog hjem”

Men vi er dog glade for sangen “Treat You Good”, og glæder os til at høre deres kommende album, som er klar til efteråret. Mens man venter i spænding på deres nyes album, kan man passende tage et smut forbi Lille VEGA den 7. Marts, hvor de indtager scenen.

Tag et lyt til den nye sang fra Pale Honey “Treat You Good” lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com