fbpx

Den unikke kunstnerduo LINEBUG er ude med ny single, samt tilhørende imponerende musikvideo

Foto: Christian Gundtoft

Den skønne duo består af musiker Line Bøgh, og visuel kunstner Christian Gundtoft. I dag står de klar med smuk og kreativ musikvideo.

Igennem et helt fantastisk indie-univers med smukke og sarte toner, leveret af sangerinden og sangskriver Line Bøgh, bliver vi præsenteret til den utroligt fine og melankolske sang “White Nights”. Den handler om at være depressiv, og teksten bliver understøttet af den lette og luftige vokal.
Sangen er duoen LINEBUGs tredje udgivelse. Den ene halvdel af duoen Christian Gundtoft fortæller om “White Nights”:

– Jeg har haft flere mennesker tæt inde på livet som har gennemlevet lange perioder med isolation og depression. Det vigtigste for mig er, at historien i videoen føles rammende for de, der har oplevet at skulle kæmpe sig igennem en sådan periode.

Den tilhørende musikvideo til sangen er ikke mindre end dybt imponerende. Den animerede video består nemlig af 2.200 håndtegnede frames, der tilsammen danner en fortælling om en kvinde, der er indespæret i mørket, og om hendes rejse mod lyset.

Den interessante duo viser os et hudløst ærligt produkt, både i form af dragende visuel kunst og smukke melankolske toner. Duoen tager på turné i starten af februar. Her vil man opleve Christian Grundtofts visuelle kunst, der vil blive projekteret op på scenen og interagere med Line. Der er ingen tvivl om, at vi håber på at se og høre meget mere fra LINEBUG i fremtiden.

Se den fine video lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com