fbpx

Det norske stjerneskud KAMARA ude med debutsingle

Foto: Jakob Østringen

Vi har glædet os til at høre hvad der skulle ske for Norges spirende stjerne KAMARA, og nu er hun endelig ude med sin første officielle single “20 Something”.

Fato Kamara med kunstnernavnet KAMARA er opvokset i Bergen, men født i det vestafrikanske land Sierra Leone. Hendes demo-version af ”Don’t Call My Name” gjorde hende til en af tre finalister til Årets Urørt på NRK P3 i 2019, som er en platform for upcoming kunstnere i Norge. Vi skrev om hende på vores guide 20 nordiske navne du skal holde øje med i 2020, og nu er hun ude med sin første officielle single ”20 Something”. Sangen handler – som titlen antyder, om hvordan det er at være i 20’erne, og det pres som der er, når man er i den aldersgruppe, og den kvartlivskrise mange unge mennesker pludselig oplever. Selv fortæller Kamara om nummeret:

Alle føler at de har så dårlig tid, og at vi nå til at blive voksne, men vi må sænke skuldrene og kravene til os selv. Ikke være så bange for at fejle, at vi ikke engang tør at prøve. 

KAMARA’s specielle stemme og organiske sangskriverteknik gør hende til en spændende kunstner. “20 Something” er også en rigtig god debutsingle fra hendes side. Med lys skarp stemme, lækre brede synthflader og overdreven funket bas får omkvædet den kapow-effekt, som nummeret har brug for, i forhold til de mere behagelige laidback vers. Det lover godt for KAMARA.

KAMARA skal spille på Øyafestivalen og så glæder vi os til at opleve hende på by:Larm her lige om lidt.
Lyt til “20 Something” herunder.

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com