fbpx

Det østrigske band ELIS NOA er klar med følelsesladen single

Foto: Vilma Pflaum

Gør dig klar til at blive væltet bagover af det spirende østrigske band, der er klar med en single, som teaser til nyt album.

Den østrigske trio ELIS NOA, som består af Elisa Godino, Angel Vassilev og Aaron Hader, debuterede med EP’en High – EP i foråret 2017. Og senest udgav de EP’en Love Letters i maj 2019, hvor deres hit “Love Letter” blandt andet indgik.

Sangen “NUDE” er en afpillet produktion, hvor især teksten kommer i fokus. Den handler om længsel, og udstiller en hudløs ærlig frontfigur, Elisa Godino. Den afpillede produktion understøtter det følsomme tekstunivers og Godinos bløde, luftige vokal med gennemtrægende synths, simple klaverakkorder og lette beats. Sangen er flot bygget op, da den starter roligt, og derefter opbygges til at blive større og større. Lyden er meget genre-eksperimenterende og genre-mixet, da man både møder elektronisk pop, R&B og soul.

ELIS NOAs nye single “NUDE” er en del af deres kommende album What Do You Desire, der udkommer til april 2020.
Lyt til den nye lækre single “NUDE” fra ELIS NOA lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com