fbpx

Det perfekte colab Goss og Selma Judith er ude med ny kraftfuld sang

Foto: Magnus Bach & Kristian Kirk

De to blomstrende artister er nu gået sammen på en ny single “Fighting For The Gospel”, og den giver os totalt gåsehud.

Producer og sangskriveren Goss, brød igennem som soloartist i 2016 med udgivelsen af “I Want To Know?????”. I oktober 2019 udgav han sin seneste single “Blood”, som blev taget godt imod.
Nu er artisten ude med en ny sang, hvor han er gået sammen med Selma Judith, der med sine blot tre udgivne singler, har formået at vise sit værd på den danske elektroniske indie-pop scene. De to er uden tvivl et dream team.

Sangen reflekterer over frustrationen, der kan være ved en transformation i ens liv, og hvordan forandringer kan gøre ondt på personen selv, men også folk omkring personen. Den bliver bygget op af stille guitarspil og kraftfulde trommer. Selma Judiths fine lyse stemme komplimenterer den smukke instrumentering og ikke mindst Goss’ lækre vokal. Der er ingen tvivl om, at de to danner et perfekt match på sangen “Fighting For The Gospel”.

Udover den nye single, så annoncerer Goss samtidig sine to første headliner koncerter henholdvist den 6. november på Radar i Århus og den 7. november på Hotel Cecil i København.

Hør den nye single lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com