fbpx

Dyk ned i Marshall Cecils unikke elektroniske univers

Foto: Malik Grosos

Hvis du ikke allerede kender til Marshall Cecils bipolare musik, så har du nu chancen for at dykke ned i deres eksperimentelle univers, på deres nyeste single “BALANCE-STRENGTH-SPIRIT-GAIN”

Så er der spændende nyt fra den genrebrydende danske trio Marshall Cecil. Endnu en gang lukkes der op for bandets elektroniske og eksperimenterende pop-univers, og vi præsenteres for tidsrelevante temaer som selvrealisering og sociale medier.

Teksten er en ironisk fortælling om, hvordan et hypermoderne menneske i 2020 forventes at kunne det hele – både i forhold til materiel succes og spirituel ro. Dette kommer til udtryk ved det atletiske beat, der sammen med vokalen messer mantraerne der skal lede til et succesfuldt liv. Musikken er passende hypnotiserende og eksperimenterende, og man genkender lyden, samtidig med at man føler sig på en helt anden planet. Singlen følger op på det succesfulde track “Soliloquy (Wouldn’t Feel Alone)” der blandt andet blev P3’s Uundgåelige, og blev modtaget med rosende ord fra diverse medier.

Med udgivelsen følger også annonceringen af bandets debutalbum Going Up / Going Down, bestående af otte unikke sange, der strækker sig hele vejen fra det melankolske og indadvendte til det ophøjende og transcendentale. Om albummet siger forsanger Daniel Abraham selv:

Der er en konstant emotionel og dynamisk op- og nedgang i vores musikunivers – både lyrisk og musikalsk. Vi forsøger at lave musik, der ser sig forståelig på den tanke- og følelsesmæssige tumult jeg mener kan eksistere indeni os alle. Vi bringer os selv og lytteren ind i den tumult – og laver musik derfra. Det er bipolar popmusik, der hungrer efter at finde balance i kaos.

Hør den nye single “BALANCE-STRENGTH-SPIRIT-GAIN” lige her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com