fbpx

Er du klar til at indtage din plads i musikbranchen?

Foto: Stock

Du har måske arbejdet med musik før, eller tænkt at musikbranchen ville være spændende, at begive sig ind i. Ligegyldig hvilken baggrund du kommer med, har Innovative Music Management mulighed for at give nogle værktøjer, så du kan udvikle eller kickstarte din karriere i branchen – og der er netop åbnet for ansøgninger til forårets forløb. 

Det kan være enormt svært at finde fodfæste i musikbranchen, og det kræver både et solidt netværk og stærkt CV at få foden ind ad døren. Her kan karriereforløbet Innovative Music Management muligvis hjælpe dig. Kurset er bygget op af syv moduler fordelt over seks lørdage, der giver dig indblik i den attraktive, men også konkurrenceprægede musikindustri. Forløbet giver mulighed for at udvide dit netværk med etablerede folk inden for branchen, samt øge dine kompetencer inden for eksempel markedsførings, projektledelse og musikaftaler. Tidligere kursist og nu Music Manager, Mark Harboe fortæller om forløbet:

Innovative Music Management er en genial mulighed for at mænge sig med ligesindede musikelskere og dele erfaringer, netværk og mål samt at lære fra nogle af branchens topfolk. Du vil komme helt tæt på dem, der har gjort musikken til deres levebrød og møde andre, som er mindst lige så sultne som dig. Så hvad enten du er aspirerende artist eller manager vil dette kursus være guld værd for din forståelse af musikbranchen og dens mange facetter

Forløbet er også et godt supplement til andre uddannelser, blandt andet skriver Michael Blem Christophersen:

Det har været en sjov og lærerig oplevelse at læse Innovative Music Management. Man får et godt indblik i centrale områder af musikbranchen, og undervisningen er en fin blanding af teori og praksis. Et godt supplement til en universitetsuddannelse eller som forløber for f.eks. Music Management på Konservatoriet

Går du rundt og drømmer om en fremtid i musikbranchen, er forløbet muligvis noget for dig – du kan læse mere om kurset her. Ansøgningfristen til forårets forløb er den 1. marts.

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com