fbpx

Fallulah ude med nyt bemærkelsesværdigt popnummer

Foto: Julie Montauk

Fallulah er ude med sin første single “Broken Soldier”, fra hendes kommende plade, og benytter endnu engang sine aner, til at kreere en spændende lyd .

Hun behøver snart ikke nogen introduktion hende der Maria Apetri – eller som vi bedst kender hende Fallulah. Den dansk-rumænske sangerinde er på mange måder blevet folkeeje, og har med sin poppede balkanlyd udfyldt et hul i den danske popmusik.

Fallulah er nu ude med sin seneste single, som også er hendes første udspil fra den kommende EP All My Eyes Are Open pt. II. ”Broken Soldier” trækker endnu engang inspiration fra Fallalulahs balkanbaggrund, og bruger spændende og stærkt billedsprog til at forklare et så ’banalt’ udtryk som hjertesorger. »My heart is a broken soldier / my heart needs a friendly shoulder« synges der i omkvædet, og fortæller en historie om at overvinde den indre konflikt der er ved at have et såret hjerte, men stadig gerne vil være en del af livet uden for. 

”Broken Soldier” ligger lige mellem dansen og tanken, den frie bevægelse og den lukkede sorg. Det er et smukt catchy nummer som gør brug af balkaninspirerede instrumenter, men også den elektroniske synth. Fallulah har ud over denne lækre single, også lige udgivet to afsnit af hendes nyopstartede podcast “Hej Søster”, hvis man er interesseret i søstersolidaritet og kvindelige musik.

Lyt til “Broken Soldier” lige her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com